ЖИТТЯ

Через можливі обстріли берега Каховського водосховища жителів Нікополя та району просять обмежите перебування на вулицях

12 та 13 липня були обстріляні території розташовані в зоні берегової лінії Каховського водосховища. А саме, Нікополь, Червоногригорівська та Мирівська громади. Попередньо — втрат немає, великих руйнувань теж. Наразі, розпочато роботи з відновлення електропостачання, але швидко не буде. На інших територіях, де мешканці чули вибухи — «прильотів» не було.

Про це повідомив голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко, передає Інформатор.

За ніч ворог втратив два БПЛА. “Ще раз нагадаю вам, що окупанти використовують соціальні мережі для збору інформації, коригування вогню та розповсюдження панічних настроїв. Більше читайте, менше пишіть”, – наголошує Євтушенко.

Попередження щодо можливих обстрілів територій розташованих в зоні берегової лінії Каховського водосховища залишаються актуальними. Як і прохання до містян обмежити перебування на вулицях, відкритій місцевості, в місцях масових скупчень.

“Це не іграшки, війна триває. Не дивлячись на все бажаю вам гарного дня. Все буде добре. Ми переможемо!”, –  написав голова Нікопольської районної військової адміністрації.

Подробиці вечірнього обстрілу Нікопольщини читайте тут. Ранкові офіційні коментарі з приводу обстрілу від міської та обласної влади дізнайтесь тут або ось тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас