ВЛАДА

На Запорізькій АЕС організовують зйомки-провокацію за участі відомого російського блогера

Заради гарної пропагандистської картинки про безпечну роботу ЗАЕС під дулами зброї – окупанти вдалися до чергової провокації. Російські військові силоміць змусили керівництво станції впустити на територію відомого російського блогера-пропагандиста із представником Росатома.

Про це Інформатору стало відомо з офіційного повідомлення прес-служби «Енергоатому».

Сьогодні, 10 липня, у супроводі озброєних солдатів до блочного щита керування одного з енергоблоків атомної станції та до інших приміщень пропустили відомого російського блогера-пропагандиста із представником Росатома.

“Там вони планують організувати зйомки і примушувати український персонал до участі в пропагандистських інтерв‘ю. Саме так окупанти створюють для російської аудиторії пропагандистський міф про один з головних здобутків росії у цій війні – успішну роботу вкраденої ЗАЕС для потреб країни-агресора”, – написано в повідомленні.

Попри зусилля російських окупантів ЗАЕС залишається у сфері керування НАЕК «Енергоатом» і постачає електроенергію в українську енергомережу, очікуючи якнайшвидшого звільнення за допомогою ЗСУ.

Раніше Інформатор писав про те, що окупанти обстріляли Синельниківський район. Крім іншого, росіяни також знову обстрілювали Зеленодольську громаду на Дніпропетровщині. На щастя, обійшлося без жертв. Ворог повністю зруйнував промислове підприємство на Дніпропетровщині. Про наслідки читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас