ВЛАДА

“Йде війна, тому необхідно бути психологічно готовими до будь-яких ситуацій”, – Александр Саюк

13 липня, середа закінчується. За день в місті все спокійно, без надзвичайних ситуацій. Вся інфраструктура, комунальні підприємства Нікополя працюють.

Про це Інформатору  стало відомо із повідомлення оперативного Telegram-каналу Нікополя.

По вчорашнім подіям інформація не змінилася. Постраждалих немає, є незначні пошкодження майна, вибиті шибки, їх замінюють. Є пошкодження енергосистеми, фахівці вже працюють над відновленням.

“Якщо не дай боже буде повторення таких надзвичайних ситуацій, всю інформацію ви зможете побачити у каналах “Нікополь. Оперативна інформація” в Telegram та Viber, а також на моїй сторінці у Facebook.

“Ми будемо надавати інформацію щодо ситуації та, що потрібно робити. Сьогодні ми опублікували інформацію по всім укриттям у Нікополі. Звертаюсь до всіх голів ОСББ та відповідальних осіб у цих укриттях, на момент сирени усі приміщення повинні бути негайно відчиненими! Якщо щось не так, чи ви знаєте, що укриття закриті й не відчиняються, будь ласка, телефонуйте до кол-центру міськради, ми вживемо необхідних заходів”, – написав мер.

Завдяки нашим військовим ситуація стабільна, контрольована, каже мер. Розуміємо, що йде війна, тому необхідно бути психологічно готовими до будь-яких ситуацій. В межах доріг біля Нікополя та району російських військ немає. Якщо чуєте сирену, будь ласка, прийміть необхідні заходи безпеки. Принаймні скористайтеся правилом двох стін.

Раніше Інформатор писав про те, що захищаючи Україну загинув мешканець села Приміське. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас