ЖИТТЯ

Погода на 14 липня: у Нікополі буде пасмурно

Зранку у Нікополі погода буде ясною, вдень з’являться хмари, але надвечір від них не залишиться і сліду. Уночі очікується дощ. На ранок він закінчиться і більше опадів не передбачається.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде змінювати свій напрямок, до 4 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +18 °С. Вранці буде +17…+19 °С. Вдень очікується +21… +25°С, а ввечері синоптики прогнозують +27…+22 °С.

Схід сонця 14 липня можна зустрічати о 4:57, а захід сонця чекатиме о 20:38. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували 2002-го: тоді вона була 35,4 градусів тепла. А найхолодніше було 1993 — 9,6 градусів тепла.

14 липня відзначається день пам’яті святих чудотворців безсрібників Косми та Даміана. У селян у цей час починався сінокіс: «Кузьма і Дем’ян прийшли – на косовику пішли». На цей час встигає малина, перші овочі. Наші предки на Кузьму та Дем’яна варили варення з аґрусу. У минулі часи помітили, що погода 14 липня обіцяє хорошу погоду 14 листопада, а якщо буде погана погода цього дня, то і 14 листопада нічого хорошого не чекай.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас