ЖИТТЯ

Через обстріл під Нікополем пошкоджений медзаклад, гараж та електромережа: коментар рятувальників

Двічі за ніч ворог з РСЗВ обстріляв Нікопольський район. Під удари потрапили Нікополь, Червоногригорівська та Мирівська громади. На околиці Нікополя сталася пожежа. Горіла суха трава. Також на території приватного домоволодіння загорівся гараж. Рятувальники вогонь загасили.

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Інформація з’явилась на сторонці Нікопольського районного управління ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Мирівській громаді пошкоджено медичний заклад. У будівлі вибухова хвиля вибила вікна. На щастя, ані пацієнти, ані працівники не постраждали.

Влучання ворожих снарядів сталося і по Червоногригорівській громаді. Пошкоджена електромережа. Нагадаємо, без світла залишились приблизно 6000 тисяч абонентів 3 сіл.

На місці працюють ремонтні бригади – відновлюють електропостачання. Рятувальники обстежують територію. На щастя, люди через атаки агресора не постраждали. Нагадаємо, також наші військові збили над Нікопольським районом 2 ворожих безпілотника.

Через можливі обстріли берега Каховського водосховища жителів Нікополя та району просять обмежите перебування на вулицях.  Ранкове звернення мера у нашему матеріалі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас