ЖИТТЯ

У Марганці 50-річний чоловік через ревнощі вдарив знайомого ножем в груди

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень у Марганці поліцейські затримали 50-річного чоловіка. Через ревнощі підозрюваний схопив ножа та завдав ножове поранення у груди 36-річному потерпілому.

Зловмиснику загрожує від 5 до 8 років в’язниці. Про це Інформатору стало відомо з повідомлення прес-служби Нікопольського районного управління поліції.

Злочин стався в Марганці, 3 липня близько 22:25, поблизу однієї з багатоповерхівок по вулиці Торгівельна. Як з’ясували правоохоронці, підозрюваний прийшов до під’їзду будинку в якому мешкав. Там він побачив свою співмешканку в компанії із спільним знайомим. На ґрунті ревнощів 50-річний підозрюваний спочатку побив 36-річного чоловіка, а потім завдав йому ножове поранення в груди.

Поліцейські затримали зловмисника на місці скоєння злочину в порядку ст.208 кримінального процесуального кодексу України.
4 липня зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Вирішується питання про обрання чоловіку запобіжного заходу.

У Марганці 50-річний чоловік через ревнощі вдарив знакомого ножем в груди

У Марганці 50-річний чоловік через ревнощі вдарив знакомого ножем в груди

Житель Донецької області ледь не до смерті побив 42-річного чоловіка. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас