ЖИТТЯ

Зранку по Дніпропетровщині запустили 7 ракет: подробиці від рятувальників

Зранку, 5 липня, орки обстріляли територію Дніпропетровської області. Вони випустили 7 ракет, а також відкрили вогонь із ствольної артилерії.

На щастя обійшлося без постраждалих. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Дарину Цуркань, спеціаліста відділу зв’язків зі ЗМІ та роботі з громадськістю ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Нагадаємо, шість ракет наші військові збили над Дніпром та Синельниківським районом. Уламки, що впали на околиці Дніпра, підпалили суху траву. Вогонь ліквідували рятувальники.

«Приліт» – у місті Покров. Ракета потрапила у приватний сектор. Вибух зруйнував кілька приватних будинків, ще в кількох — вибиті вікна. В одному з будинків сталася пожежа. Там було 6 осіб. Пожежу також загасили. Поруч виявили безпечні уламки ракети. Внаслідок обстрілу люди, на щастя, не постраждали.

Також ворог обстріляв Зеленодольську громаду. На цей раз влучили у дачний масив, у Великій Костромі – одну з вулиць. Село частково без світла. Масштаби руйнувань уточнюють.

Раніше ми повідомили, що у Марганці 50-річний чоловік через ревнощі вдарив знакомого ножем в груди. Внаслідок збройної агресії рф в Україні загинули 345 дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас