ЖИТТЯ

Житель Донецької області ледь не до смерті побив 42-річного чоловіка

За нанесення тяжких тілесних ушкоджень поліцейські Покрову затримали 24-річного чоловіка. Нападник ледь не до смерті побив місцевого жителя та заволодів його велосипедом.

Зловмиснику загрожує від 5 до 8 років в’язниці. Про це Інформатору стало відомо з повідомлення прес-служби Нікопольського районного управління поліції.

29 червня поліцейські Покрова отримали інформацію, що до реанімаційного відділення лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями доставлено 42-річного чоловіка. Було встановлено, що травми потерпілий отримав на березі річки Базавлук.

Під час сварки 24-річний чоловік завдав містянину тілесні ушкодження, після чого забрав його велосипед та втік. Вже наступного дня поліцейські затримали підозрюваного – ним виявився раніше судимий житель Донецької області. Викрадений велосипед, який зловмисник встиг продати, розшукали та повернули родині потерпілого.

1 липня зловмиснику вручили повідомлення про підозру за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Також йому оголошено підозру за ч.4. ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Досудове розслідування триває. Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 52 поліцейських отримали відзнаки, подяки, грамоти та подарунки. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас