Нікополь До сайту

Підлітки з Нікопольського району підпалили військове авто і релейну шафу на залізниці

Попри щоденні обстріли Нікопольського району двоє підлітків вирішили співпрацювати з ворогом. Хлопці підпалили об’єкт поблизу важливої гілки залізничного сполучення. За це вони отримали 350 доларів.

Про це повідомили у Дніпропетровській обласній прокуратурі та СБУ, – передає Інформатор.

Реклама

Двом 16-річних юнаків через бот у Telegram отримали пропозицію «швидкого заробітку» від невідомої особи. Вони мали підпалити релейну шафу залізничної колії у Нікопольському районі.

Підлітки облили бензином залізничний об’єкт, підпалили і зробили фото. Після цього вони відправили  замовнику фото та відеозвіт проробленої роботи. За це отримали винагороду у сумі 350 доларів США.

Під час скоєння останнього злочину один з хлопців отримав опіки обличчя і рук та звернувся за допомогою до лікарні.

Реклама

Також підлітки виконували «перевіркові» завдання російського куратора, зокрема малювали «Z-графіті» на стінах будівель і підпалили автівку ЗСУ.

17 вересня в ході обшуку помешкання фігурантів правоохоронці вилучили мобільні телефони, банківські картки, балон із залишками чорної фарби, одяг та взуття зі слідами паливно-мастильних матеріалів, інші речові докази, які долучені до матеріалів кримінального провадження.

Спалена релейна шафа

Реклама

 

Раніше Інформатор повідомляв, що в Нікополі викрили серійних мародерів. Також ми писали, що в Нікопольському районі сталася серія спроб самогубства.

Олена Шевченко
Реклама