ТРЕШ

Приймав душ з електронагрівачем: троє чоловіків померли від удару струмом у Нікопольському районі

Протягом тижня медики Нікопольщини тричі виїжджали на виклик про удари струмом. Причиною стали ігнорування правил безпеки. На жаль, в усіх випадках медики констатували смерть.

Про це йдеться у публікації Валентини Марченко, – передає Інформатор.

В одному випадку 60-річний чоловік, електромонтер, у вільний від роботи час, нехтуючи правилами безпеки, почав ремонтувати електропроводку, яка знаходилась під напругою 380 вольт. Врятувати його не вдалося.

В другому випадку 64-річний чоловік вирішив прийняти душ у себе на подвір’ї: включив електричний водонагрівач, занурив його в бачок літнього душу і, не виключивши тен, відкрив воду, став під душ і тут же впав. На подвір’ї були інші люди, спробували допомогти потерпілому і також отримали ураження електрострумом, на щастя, набагато слабше. А постраждалого врятувати також не вдалося.

Третій випадок на виробництві. 50-річний чоловік, електромонтер працював у релейній шафі і отримав ураження напругою 6000 вольт. Оточуючі намагалися йому допомогти, проводили реанімаційні заходи до приїзду бригади ЕМД, яка відразу перейняла на себе цю роботу, проводила серцево-легеневу реанімацію, але все було марно – чоловік загинув.

Медичні працівники звертаються до всіх – люди, будьте обережні, не допускайте помилок при роботі з електроприладами, пам’ятайте, що вони можуть бути фатальними!

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині школяра ледь не вбило струмом через домофон. Також на Дніпропетровщині чоловік ледь не помер подавившись шматком м’яса.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас