ЖИТТЯ

“Можливе обмеження пересування громадян”: мешканцям Нікопольського району нагадали про роботу комендатури

У Нікопольському районі встановлено особливий режим в’їзду і виїзду. У мешканців можуть перевіряти документи. Зупиняти можуть і будь-який транспорт.

Про функціонування у Нікопольському районі комендатури нагадав голова районної військової адміністрації Євген Євтушенко. Її створили ще у грудні 2023 року, – передає Інформатор.

Згідно з наказом керівником комендатури Нікопольського району призначили полковника Дарєєва Сергія Олександровича, начальника ТЦК та СП.

В районі встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також рух транспортних засобів.

На строк дії воєнного стану запроваджена перевірка документів та огляд речей у осіб на території Нікопольського району у порядку

Ці норми визначені Постановою Кабінету Міністрів України від 29 грудня 2021 року №1456 “Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей , транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану”.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Василівці знищили окупаційну комендатуру. Також ми писали, де ще у Дніпропетровській області створили комендатури.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас