ВЛАДА

У двох районах Дніпропетровської області створили комендатури: що це означає

Додаткові заходи воєнного стану впровадили на території Дніпропетровщини. У Дніпровському та Синельниківському районах утворили комендатури. Керівниками призначили Олександра Щура та Євгена Шкная.

Про це повідомили на сайті Синельниківської міської ради та на сторінці Новоолександрівської громади Дніпровського району у Facebook, передає Інформатор.

Відповідно до оприлюдненого документа на Дніпропетровщині:

  • встановлено особливий режим в’їзду і виїзду, обмеження свободи пересування громадян, іноземців та осіб без громадянства, а також руху транспортних засобів;
  • військовослужбовцям територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки надано право перевірки документів та огляду речей в осіб, в порядку визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2021 р. №1456 “Про затвердження Порядку перевірки документів в осіб, огляду речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану”.

Раніше ми повідомили про те, що Дніпропетровщина опинилась серед лідерів рейтингу найбільш корумпованих областей. І про те, чи скасують комендантську годину у Нікополі та області на новорічні свята. Також ми повідомляли, у яких громадах Нікопольщини буде працювати вуличне освітлення.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас