ЖИТТЯ

“У нас є план примусової евакуації”: Євген Євтушенко розповів про ситуацію в Нікопольському районі

Нікопольський район щодня потерпає від атак росіян. Щоденно ворог закидає райцентр і громади Нікопольщини артснарядами та запускає дрони. На жаль, є жертви. Тому в разі рішення виїхати з-під обстрілів, мешканці можуть скористатися евакуаційним потягом.

Про це розповів голова Нікопольської районної військової адміністрації Євген Євтушенко в ефірі каналу “Суспільне”, – пише Інформатор.

“Відкриті всі дороги. Курсує евакопотяг. Окремо за підтримки обласної військової адміністрації ми вивозимо літніх людей, які не можуть попіклуватися про себе по всім прибережним територіям. Через органи місцевого самоврядування збираються заявки на таку евакуацію” , – розповів Євтушенко.

Проте крім евакуації “за власним бажанням”, в Нікопольському районі є план, якщо необхідна буде “примусова”. Якщо військові вирішать, що ситуація в районі критична, тоді буде “відмашка” до примусової евакуації мешканців. Наразі причин для паніки немає.

“У нас існує план на примусову евакуацію, але він не вводиться зараз. Такі дії будуть відбуватися, лише по команді військових. Наразі такої команди немає”, – додав очільник нікопольської РВА.

Олена Шевченко

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас