ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині патрульні врятували собаку мисливської породи

У неділю, 28 січня, в Новомосковському районі екіпаж патрульних помітив собаку мисливської породи. Вона бігла за службовим авто. Інспектори зупинилися подивитися, що з собакою.

Про це повідомляє патрульна поліція Дніпропетровської області, передає Інформатор.

Спочатку правоохоронці подумали, що поблизу є господар тварини. Втім, тварина була худа та голодна. Вона шукала допомоги в людей.

Патрульні Олександр Головко, Станіслав Кирієнко та Віталій Кузьменко нагодували хвостика. Віталій вирішив забрати собаку до себе на перетримку.

Патрульний одразу дав оголошення про знахідку в соцмережах. Згодом відгукнувся мешканець Новомосковська.

Він погодився стати новим господарем Гільзи. Так патрульний назвав чотирилапу. Тепер у неї є свій дім, де про неї будуть дбати.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі поліцейські опікуються безхатніми тваринами: як допомогти пухнастим пережити зиму. І про те, що на Дніпропетровщині кажанів задули монтажною піною у вікні. Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині зграя лебедів примерзла до водойми. А потім розповіли, що сталося з птахами. Ще одного лебедя було врятовано у Тернівському районі Кривого Рогу. Також врятували двох лебедів, які примерзли до криги. І про те, що патрульні врятували хижого птаха.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас