ЖИТТЯ

Ворожий дрон впав на оперативну групу поліції у Марганці

На Дніпропетровщині вибухотехніки поліції знешкодили три ворожих дрони. Один з них атакував слідчо-оперативну групу поліції у Марганецькій громаді. А також прилетів до Нікополя. 

Про це повідомляє районне управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

17 січня поліцейські їхали на місце обстрілу у Марганецькій громаді. Нагадаємо, того дня ворожий дрон влучив в автівку, яка їхала дорогою. В ній знаходилась родина з двома дітьми. Ворожий безпілотник переслідував поліцейське авто і скинув на нього боєприпас, який не вибухнув. Об’єкт зачепився за верхівки дерев. Безпілотник забрали правоохоронці для знищення у полі, бо поблизу були житлові будинки.

Того дня поліцейські знищили ще два російські безпілотники з саморобними вибуховими пристроями.

Дрон-камікадзе, який прилетів вранці у Нікополь розбився від падіння. Він мав на борту близько 1,5 кг пластиду, який не вибухнув, розповів поліцейський.

Раніше ми повідомили про те, що поранений через дрон 19-річний хлопець, який їхав в авто, розповів подробиці. І про те, що у Нікополі ворожий дрон-камікадзе влучив у пожежну автівку. І про те, що поліцейські-вибухотехніки Нікопольщини показали, як знищують ворожі нерозірвані снаряди.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас