ЖИТТЯ

З початку року на Дніпропетровщині двоє немовлят народилися за межами лікарні

З початком нового року у медиків відкрився рахунок пологів поза межами стаціонару. Так, на світ з’явилися два хлопчики. В обох випадках з дітьми та їхніми матусями все добре.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної медичної допомоги Дніпропетровської області Ларису Буданцеву.

18 січня, о 9:40 надійшов виклик з Верхньодніпровського району. Повідомили про четверту вагітність і передчасні пологи у жінки 36 років. На виклик відправилась бригада Кам’янської станції екстреної допомоги. Вдома у породіллі медики без ускладнень прийняли пологи і  виконали все необхідне. Народився доношений здоровий хлопчик. Матір та дитину відвезли до пологового будинку.

У медиків "швидкої" двоє немовлят народилися за межами лікарні

У медиків “швидкої” двоє немовлят народилися за межами лікарні

20 січня, о 6:50, надійшов виклик про четверті пологи у 30-річній жінки в Криничанському районі. Коли медики повезли вагітну до лікарні, у неї розпочались стрімкі пологи.  На світ з’явився здоровий доношений хлопчик. Матір та дитину відвезли до пологового будинку.

Раніше ми повідомили про те, що вагітна з Нікополя народила дівчинку вагою 6 кілограмів. І про те, що на Дніпропетровщині 26-річна жінка народила четверту дитину у кареті “швидкої”. Написали і про те, що жінка чекала одну дитину, а народила двійню. Дізнайтесь, як найчастіше називали дітей у 2023 році на Дніпропетровщині. Та хто першим з’явився на світ у пологовому будинку Нікополя в Новому році.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас