ЖИТТЯ

Вдарив знайомого ножем по голові та пішов спати: на Дніпропетровщині затримали 44-річного чоловіка

19 січня до поліції повідомили, що у квартирі на вулиці Леоніда Стромцова у Дніпрі вивили тіло чоловіка. Правоохоронці встановили, що між двома чоловіками виник конфлікт яки переріс у бійку. Під час суперечки господар квартири взяв у руки ніж та декілька разів вдарив знайомого по голові. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Безпорадного знайомого чоловік залишив на підлозі та пішов спати. Коли прокинувся пішов з квартири. Від отриманих травм 41-річний чоловік помер на місці.

Правоохоронці розшукали та затримали 44-річного злочинця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події вилучили кухонний ніж.

Чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання за злочин – до 15 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомили про те, що 10 років за гратами проведе мешканець Дніпропетровщини, який впродовж трьох років розбещував доньок. Також у Нікополі батько розбещував та ґвалтував своїх дітей.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас