ЖИТТЯ

Ворожий дрон влетів у кабіну авто: у лікарні Мечникова врятували 22-річного Захисника

22-річний Назар з Рівненської області більше року на війні. Пішов добровольцем, а до цього працював помічником машиніста на залізничному транспорті. Молодий хлопець отримав поранення на Донеччині. Ворожий дрон  влетів прямо в кабіну його бойового автомобіля.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення головного лікаря Мечникова Сергія Риженко у Facebook.

Чоловіку відірвало руку, натомість всі його побратими залишились живі. Обпеченого, без ознак життя, Назара доставили до однієї лікарні Донецької області, потім його миттєво доправили до Мечникова.

На ліках, які підтримують життя, в реанімації Назар прийшов до свідомості, побачив, що лівої руки по лікоть немає. Чоловік швидко іде на поправку рани на його обличчі та тілі загоюються.

“Великі душевні хвилювання, як це сприйме його кохана дівчина Аліна, без якої майбутнє не уявляє. Заспокоюємо, втішаємо, знаємо, що гарне протезування максимально замістить всі функції лівої руки. І буде Назарій водити потяг, машину та дітей до школи. Для цього потрібен час,” – пишуть лікарі.

Раніше ми повідомили про те, що у Мечникова рятують 25-річного чоловіка, який отримав поранення під час масованого ракетного удару. Також у лікарні Мечникова лікарі дістали кулю з голови пораненого захисника.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас