ЖИТТЯ

В лікарні Мечникова врятували бійця, якому відірвало ноги під час мінометного обстрілу

Івану 35. Під час мінометного обстрілу за долю секунди побачив, як відірвало ноги. Тоді подумав: чи повернусь я додому живим. Було постійне відчуття близької смерті.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення головного лікаря Мечникова Сергія Риженко у Facebook.

Пораненому чоловіку перелили більше шести літрів крові. Він опритомнів після операції в реанімації Мечникова. Приходячи до тями, називав ім’я дружини та доньки. Сьогодні він вже без апарату ШВЛ.У реанімації посміхається, жартує із рідними. Впевнений, що й надалі все налагодиться. Приховуючи внутрішній біль, навчився посміхатися, зчепивши зуби, розповідає Сергій Риженко.

Наразі боєць жартує: “Мені судилося вижити і тут, і на нулі. Я сьогодні щасливий. І я не герой, я такий, як всі українці. Бо ми всі разом”.

“Я завжди вірила, що ми будемо разом назавжди. І вірила, що він буде тільки мій, незважаючи на те, що з ним стало”, – каже Наташа, дружина врятованого бійця. Вона не знала, як його знайти, не знала, як з ним зв’язатися. Усі мрії, всі ночі лише про нього.

P.S.: Валентина Лисничая, завідувачка реанімації сепсису Мечникова, день за днем витягує поранених з того світу. Вона бачить ріки сліз та усміхнені обличчя близьких при одужанні їх синів та чоловіків.

Раніше ми повідомили про те, що з тіла пораненого бійця ЗСУ дістали гранату ВОГ. Операція прошла під наглядом саперів. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас