Нікополь До сайту

Зросла кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпропетровщині: фото від ДСНС

Зранку ворог завдав масованого ракетного удару по Дніпропетровщині. До ліквідації наслідків залучено понад 60 рятувальників та 15 одиниць спецтехніки. За уточненими даними, у Новомосковську через ракетний удар постраждало 27 людей. У лікарні залишаються 11 чоловік. 

Серед поранених було четверо дітей. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака.

Реклама

За інформацією рятувальників, в результаті ворожої атаки загинула жінка. Одну людину співробітники ДСНС врятували з-під завалів.

Зросла кількість постраждалих від ракетного удару по Дніпропетровщині

У Кривому Розі та районі постраждали 4 людей. Одну особу госпіталізували в стані середньої тяжкості. У місті пошкоджені приватні житлові будинки та торговельний центр.

Серед поранених було четверо дітей

У Лозуватській громаді Криворізького району зруйновано приватний будинок. У Новомосковську виникла пожежа. Там пошкоджені три адміністративні будівлі, дві АЗС, багатоповерхівка та декілька автомобілів. Нагадаємо, вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі. Пасажири самостійно вибрались з салону.

Реклама

Наразі 11 людей залишаються в лікарні

До ліквідації наслідків залучено понад 60 рятувальників

Через ракетний удар постраждало 27 людей

Раніше ми опублікували фото з місць ракетних влучань, які показала прокуратура Дніпропетровщини. І написали про те, що дві ворожі ракети збили наші оборонці неба у двох районах нашої області.

Альона Антонова

Реклама