ЖИТТЯ

Загарбники атакували ракетами 4 регіони України: в МВС розповіли про постраждалих

Вранці 8 січня ворог атакував ракетами 4 регіони України. Внаслідок чого загинула жінка. Поранення отримали 24 людини. Серед постраждалих 5 дітей різного віку. Найменшому хлопчику 4 роки. 

Про наслідки атаки розповів Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передає Інформатор.

Наразі у Запоріжжі рятувальники та поліцейські працюють на 6 локаціях. Ворожі ракети влучили у житлові райони, поруч із будинками. Попередньо, відомо про трьох постраждалих.

У Новомосковську вибуховою хвилею перевернуло маршрутне таксі, що проїжджало повз. Самостійно вибрались з салону 8 пасажирів. Загалом за медичною допомогою звернулись 20 людей. Серед яких четверо дітей. У місті пошкоджені житлові будинки.

У Криворізькому районі зруйновано приватний будинок. Загинула 62-річна жінка. У самому місті також знищено приватний будинок. Троє людей можуть перебувати під завалами. Також понівечено торговельно-розважальний центр.

Ігор Клітенко розповів про наслідки ракетної атаки в інших регіонах України. За попередніми даними, окупанти завдали по Харкову щонайменше 4 удари. Пошкоджено підприємство та навчальний заклад. Відомо про одного постраждалого.

Також атакували місто Зміїв, там зруйновано приватний будинок. Рятувальники витягли з-під завалів двох людей. На відео – момент порятунку. Ще одна особа може бути заблокована під руїнами. Загалом врятували 2 людей і продовжують пошукову операцію.

У Хмельницькій області пролунало кілька вибухів. На місцях ударів працюють як рятувальники, так і поліцейські. Інформація щодо потерпілих уточнюється.

Раніше ми повідомили про вечірній обстріл Нікополя і Марганця. Також про те, що у Нікополі під час ворожого артобстрілу постраждало двоє чоловіків. Також над Дніпропетровщиною знищили ворожу ракету Х-59. Також про те, що на війні загинув мешканець Покрова.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас