ЖИТТЯ

Понад 100 двієнь і трійня: скільки малюків з’явилися на світ торік на Дніпропетровщині

У 2023 році на Дніпропетровщині народилися понад 14 тисяч немовлят. Більшість з них були хлопчики. Також на світ з’явилась одна трійня.

Про це повідомила під час брифінгу головний спеціаліст відділу медичної допомоги жіночому та дитячому населенню департаменту охорони здоров’я ОВА Ірина Ларіонова, повідомляє Інформатор.

За час війни в області з’явилося на світ більш ніж 27,5 тис малюків. Медики прийняли 3,5 тис пологів у жінок, які переїхали до Дніпропетровщини з «гарячих» регіонів.

У минулому році в нашій області народилися більш ніж 7,3 тис хлопчиків та 6,8 тис дівчат. Серед малюків були понад сто двієнь і одна трійня.

Нагадаємо, у новорічну ніч побачили світ сім прекрасних хлопчиків. У Нікополі в Новому році першою народилася дівчинка.

Раніше ми повідомили про те, що вагітна з Нікополя народила дівчинку вагою 6 кілограмів. І про те, що на Дніпропетровщині 26-річна жінка народила четверту дитину у кареті “швидкої”. Також про те, що жінка приховувала вагітність і народила у кареті “швидкої” 4 дитину. Написали і про те, що жінка чекала одну дитину, а народила двійню. Дізнайтесь, як найчастіше називали дітей у 2023 році на Дніпропетровщині.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас