ЖИТТЯ

Приховувала вагітність: на Дніпропетровщині жінка народила у кареті “швидкої” 4 дитину

Поява на світ нового життя-це справжнє диво, хвилююча та радісна подія. Проте пологи – складний і відповідальний процес, який потребує чималих сил та концентрації як від породіллі, так і від медичних працівників, які приймають пологи. Як з’ясувалося, у 30-річної жінки, яка викликала “швидку”, була вже 7 вагітність та 4 пологи. Однак вона приховувала це від лікарів. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг та на пост медикині Марії Полян.

Прибувши на місце виклику, медики з’ясували, що перейми у жінки тривають вже більше години. Бригада прийняла рішення якнайшвидше госпіталізувати вагітну до найближчого пологового будинку, проте пологи довелось приймати в салоні санітарного автомобіля.

Завдяки впевненим, професійним та злагодженим діям бригади ЕМД на світ зʼявився чудовий хлопчик, а самі пологи пройшли без ускладнень як для породіллі, так і для немовляти.

Після надання необхідної медичної допомоги, щаслива мама та новонароджений були госпіталізовані до Криворізького перинатального центру.

Раніше ми повідомили про те що на Дніпропетровщині лікарі “швидкої” за тиждень прийняли 5 пологів. Також про те, що 20-річна жінка народила хлопчика по дорозі до лікарні.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас