ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині поліцейська зупинила за крок від самогубства 11-річну дівчинку

Поліцейська з Кам’янського зупинила 11-річну дівчинку чинити самогубству. Дитина хотіла стрибнути з 14 поверху. Наразі з дівчинкою все добре, вона під наглядом лікарів. 

Про це повідомила пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Дарина Довгопола – інспекторка ювенальної превенції Кам’янського відділу поліції. Раніше вона спілкувалася з дівчинкою і на всяк випадок залишила їй номер свого мобільного телефону.

26 листопада, близько 18:40 поліцейській зателефонувала дівчинка та розповіла про намір скоїти самогубство, а саме – стрибнути з даху 14-поверхового будинку. Поліцейська зрозуміла, що дитина перебуває у пригніченому стані. Діяти треба було миттєво, але обережно.

Вона, разом з колегами із сектору протидії домашньому насильству, поїхала до дівчинки. Дарина Довгопола постійно перебувала на телефонному зв’язку з нею. Змогла зменшити емоційне напруження дитини і вмовити не робити необдуманого вчинку. Дівчинку заспокоїла та вмовила спуститися до правоохоронців.

Дитину доставили до медичного закладу. Нині її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Правоохоронці встановлюють обставини, які змусили дитину до такого кроку.

Поліція звертається до батьків та опікунів. Підтримуйте дружні стосунки у спілкуванні з дітьми, приділяйте увагу їхнім турботам та проблемам. Ставтеся до них з розуміння, щоб надалі дитина хотіла вам довіряти, відчувала себе у безпеці поряд з вами.  Якщо ви помічаєте будь-які ознаки стресу у вашої дитини, обов’язково звертайтеся за професійною допомогою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 17-річна дівчина стрибнула з Центрального мосту у воду. І про те, що 12-річна дівчинка стрибнула з балкона 5-го поверху через погані оцінки. Також про те, що жінка вистрибнула з 16-го поверху.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас