Нікополь До сайту

Соковита скумбрія запечена в духовці з овочами: гості попросять рецепт

Мабуть, це найпростіший рецепт приготування смачної скумбрії в духовці. Овочі в даному рецепті додають рибі особливого смаку і аромату. Запечена риба виходить ніжною і соковитою.

У вас ще є час приготувати смачну скумбрію. Про це повідомляє Інформатор.

Реклама

Інгредієнти:

Скумбрію треба очистити від нутрощів, темних плівок та плавців. Нарізати шматками товщиною 1,5-2 см. Посолити з обох боків, поперчити.

Ріпчасту цибулю нарізати кружальцями товщиною 5 мм і посолити. Невеликі помідори нарізати кружальцями товщиною 5-10 мм, посолити.

Реклама

Форму змастити соняшниковою рафінованою олією. Викласти шматки риби. Між шматками риби почергово викласти кільця помідорів та цибулі. Полити соком з половини лимону. Змастити соняшниковою рафінованою олією.

Посипати кунжутом можно за бажанням. Запікати 40-45 хв в розігрітій до 180 °С духовці.

Альона Антонова

Реклама