ЖИТТЯ

Нікополь втратив двох синів: під час виконання бойового завдання загинули Володимир Лесик та Руслан Перехрест

Війна знову принесла горе до Нікополя. Наше місто втратило двох Героїв. Обидва чоловіки загинули під час виконання бойового завдання

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу міськради Нікополя.

16 грудня під час виконання бойового завдання поблизу Андріївки загинув наш земляк Володимир Лесик. Він був молодшим сержантом 92-ї окремої штурмової бригади імені кошового отамана Івана Сірка (в/ч А0501).

На військову службу до лав Збройних сил України за контрактом Володимир пішов 24.11.2021 року. За віддану службу мав нагороди. У нього залишилися мати, батько та брат.

13 грудня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Водяне Донецької області загинув солдат Руслан Перехрест.

Чоловік народився та виріс у Нікополі. У червні його призвали до лав ЗСУ. До того він працював в КП “МАД-1”, ПП “Лугова”. У нього залишилися мати, сестра, племінники.

“Від імені всієї громади, Нікопольської міської ради та особисто від себе висловлюю глибокі співчуття рідним і близьким полеглих захисників”, – йдеться у повідомленні міського голови Нікополя Олександра Саюка.

Інформатор також висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблих…

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі провели в останню путь молодшого сержанта Олександра Катрана, який загинув під час виконання бойового завдання. Також у боях за Україну загинув молодший сержант з Нікополя. І про те, що на війні загинув 27-річний стрілець-оператор з Покрова. Також в останню путь провели Ігоря Донецького, який загинув поблизу Кліщіївки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас