ЖИТТЯ

Як убезпечити себе та дітей у темний час доби

У Нікополі діє режим світломаскування, тобто все вуличне освітлення відключене. Саме зараз пішоходам важливо бути помітними для водіїв. Для цього слід використовувати світловідбивні елементи або одягати світлий одяг.

Людина, що використовує світловідбивні елементи, буде видно на відстані 130-150 метрів, тоді як в темному одязі його видно лише на відстані 25-30 метрів. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міської ради.

Найбільш помітні флікери білого та лимонно-жовтого від 15 сантиметрів. Можна придбати одяг зі світловідбивальними елементами або ж купити їх окремо й самостійно нашити.

Флікери краще розміщувати на рівні очей водія. На рухливі частини тіла: передпліччя, зап’ястя, щиколотки тощо. Переходьте дорогу тільки пішохідними переходами та за можливості у групі людей. Завжди носіть із собою заряджений телефон і ліхтарик.

Раніше ми повідомили про те, що у Дніпропетровській області 20-річний чоловік викрав автівку та потрапив на ній у ДТП. Також Дніпропетровська область стала антилідером у кількості смертельних ДТП.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас