ЖИТТЯ

Загарбники посилюють репресії проти українців на територіях Запорізької області

На тимчасово захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей загарбники посилюють репресії проти українців. Це пов’язано з підготовкою до так званого виборчого процесу та «переобрання» путіна. Місцевих мешканців залякують, відмовляють у медичних послугах та здійснюють незаконні обшуки домівок.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення головного управління розвідки МО України.

Окупаційні адміністрації створюють жахливі й нестерпні умови для тих, хто відмовляється отримувати російські паспорти. Їм відмовляють у наданні медичної та соціальної допомоги, позбавляють доступу до електроенергії та системи водопостачання.

Під час систематичних обшуків російські загарбники почали використовувати фахівців з аналізу поведінки. Вони пильно стежать за власником житла, створюючи додатковий психологічний тиск.

Також, аби залякати та встановити тотальний контроль, загарбники намагаються відрізати усі можливі канали зв’язку та доступу до інформації. Щоб отримати дозвіл для користування мобільним інтернетом, треба звертатись до підконтрольних росіянам провайдерів. У цих компаніях на телефони людей вводять невідомі коди, що може свідчити про приховане встановлення шпигунських програм.

Раніше ми повідомили про те, що на Запорізькій АЕС відбулася 14-та ротація експертів МАГАТЕ. Також ми писали, що блекаут на ЗАЕС ледь не спричинив викид ядерного палива.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас