ЖИТТЯ

У Кривому Розі за день затримали трьох наркоторговців

У Кривому Розі правоохоронці затримали трьох наркоторговців. Поліцейські викрили організовану групу та ще одного чоловіка. Злочинців затримали, а наркотичні речовини вилучили.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

21 листопада правоохоронці затримали 43-річного організатора групи та 52-річного спільника. Під час санкціонованих обшуків, за місцями мешкання чоловіків, вилучили понад 50 пакетиків з метадоном, шприци з наркотичною речовиною, гроші та інше.

Цього ж дня викрили ще одного наркозбувача. 33-річний чоловік збував наркотики на території міста. В нього виявили медичні шприци з наркотичною речовиною, мобільний телефон та гроші, отримані від незаконного збуту. Все вилучене направили на експертне дослідження.

Фігурантів затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що житель Нікополя зберігав вдома корпуси гранат, запали до них та понад 150 набоїв. Також у Дніпропетровській області 38-річний чоловік жорстоко побив 61-річного знайомого.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас