ЖИТТЯ

У Нікополі 33-річний чоловік збував наркотики

Поліцейські затримали 33-річного чоловіка за збут наркотиків на території Нікополя. У нього знайшли більше півсотні фасованих сліп-пакетів з канабісом. Подія сталася вдень, 16 листопада.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Так, на одній з вулиць правоохоронці побачили місцевого, який поводився підозріло. Чоловіка зупинили і обшукали. У нього знайшли 52 сліп – пакетів з подрібненою речовиною зеленого кольору. Вилучене направили на експертизу, яка показала що то був канабіс. Виявилося, чоловік вже був раніше засуджений за зберігання наркотичних речовин.

Наркозбувача затримали. 17 листопада правопорушнику повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 Кримінального кодексу України. Чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині у 48-річного чоловіка вилучили боєприпаси, гранатомет та наркотики. І про те, що у 39-річного вилучили майже 70 сліп-пакетів з метанфітаміном. Також на Дніпропетровщині у будинку 43-річної жінки виявили сушений канабіс та 44 кущі конопель.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас