ЖИТТЯ

Не втрачайте голову: як захиститися від шахраїв на сайті знайомств

Поліція Дніпропетровщини попереджає про схеми шахрайства на сайтах знайомств. Вони залишаються незмінними вже кілька років. Вас має насторожити, якщо новий знайомий миттєво зізнається у коханні і просить грошей.

Як не стати жертвою шахраїв розповіли у патрульній поліції Дніпропетровської області, передає Інформатор.

По-перше, не втрачайте голову. Далі, перевірте інформацію про нових знайомих. Для цього введіть в пошуковик ім’я і фотографію людини. Часто шахраї видають чужі знімки з мережі за свої.

Зверніть увагу на орфографію, якщо наречений чи наречена видає себе за іноземця. Якщо багато помилок, то це сигнал: партнер не той, за кого себе видає.

Нікому не надсилайте інтимні фотографії. Ніколи не надсилайте гроші, дані банківської картки, рахунки, паспорт. Аби не стати жертвою інтернет-злодіїв користуйтесь перевіреними ресурсами.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині группа зловмисників ошукала понад 100 людей, які збирали кошти на допомогу ЗСУ. І шахраї через інтернет продавали неіснуючі меблі. І про те, що шахраї ошукали людей на 1,5 млн грн. Як не потрапити у пастку шахраїв, які повідомляють про виграші призів, дізнайтесь з нашого матеріалу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас