ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині в 39-річного вилучили майже 70 сліп-пакетів з метанфітаміном

На Дніпропетровщині затримали 39-річного наркозбувача з метамфетаміном. Чоловік мав при собі майже 70 сліп-пакетів з психотропами.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби національної поліції у Дніпропетровській області.

Вдень 1 вересня під час патрулювання поліцейські зупинили водія мотоцикла за порушення правил дорожнього руху. При огляді в ного виявили сліп-пакети з білою кристалічною речовиною.

Правоохоронці вилучили наркотики та направили на експертне дослідження. Згідно з висновком експертизи вилучене виявилось метамфетаміном.

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою, фігуранту повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині жінка хотіла розплатитися фальшивими грошима. Також на Дніпропетровщині у будинку 43-річної жінки виявили сушений канабіс та 44 кущі конопель.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас