ЖИТТЯ

Рятувальники попереджають про сильний вітер, мокрий сніг і дощ у Нікополі та області

Дніпропетровський регіональний центр із гідрометеорології на 19 листопада оголосив попередження про метеорологічне явище. Вдень у Нікополі та області очікуються пориви північно-східного вітру. Вони сягатимуть до 15 — 20 метрів за секунду.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пресслужбу ДСНС у Дніпропетровській області.

Містян просять не знаходитись біля дерев, особливо сухих, поряд із хиткими конструкціями та біля дротів електромереж.

Прогнозується:

19 листопада: хмарно. Вночі без істотних опадів, а вдень очікується мокрий сніг та дощ. Вітер північно – східний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура по області протягом доби від 0 до 5° тепла. У Дніпро вночі 0 – 2° тепла, а вдень 3 – 5°тепла.

20 листопада: буде марно. Вночі мокрий сніг, а вдень місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно –  західний, 7 – 12м/с. Температура протягом доби від 1° морозу до 4° тепла.

21 листопада: хмарність з проясненнями. Без істотних опадів. Вітер північно – західний, 5 – 10 м/с. Температура протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

Раніше ми повідомили про те, що в Україну прямує активний циклон Linus, який принесе мокрий сніг та вітер. І про те, що дітям навчальних класів благодійники передали зимовий одяг. Також про те, що у місті додатково відкриють 4 “Пункти незламності” на випадок відсутності електроенергії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас