ЖИТТЯ

У Нікополі п’яний 70-річний винуватець ДТП поранив себе ножем у відділку поліції

Бригадам екстреної медичної допомоги доводиться зустрічатися з досить курйозними випадками на викликах. Іноді дивна поведінка людей викликає подив у оточуючих. Так, у Нікополі 70-річний п’яний чоловік, який спровокував ДТП, поранив себе ножем у відділку поліції. 

Про це Інформатору стало відомо з Facebook.

19 серпня, близько 13:00 на лінію «103» поступив виклик про ДТП. На місце події негайно виїхала бригада інтенсивної терапії та реанімації Нікопольської СЕМД в складі лікаря Ірини Свирид, фельдшерів Івана Чувпила і Марії Домбровської та водія Георгія Прокоф’єва.

В ДТП травми отримав 45-річний чоловік. Його авто перевернулось на бік. У водія діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забої грудної клітки та нижньої кінцівки.

Чоловік був у збудженому стані, голосно розповідав, як його при виїзді з гаража підрізав якийсь мікроавтобус, фактично перевернув автівку та втік з місця події. Пацієнту надали необхідну допомогу та доставили в лікарню.

Через 2 години бригаду медиків викликали в міський відділ поліції. Причина – ножове поранення. Туди відправилась та ж бригада інтенсивної терапії та реанімації, в тому ж складі.

На виклик прибула бригада медиків та реанімації

На виклик прибула бригада медиків та реанімації

У Нікополі 70-річний  чоловік поранив себе ножем

У Нікополі 70-річний чоловік поранив себе ножем

Виявилося, що в поліції себе поранив ножем 70-річний чоловік. Витягнув із кишені ніж і демонстративно зробив собі порізи в області грудної клітки. Крім того, він той самий винуватець ДТП на мікроавтобусі, через якого постраждала інша людина.

Потерпілому надали допомогу та доставили в Нікопольську міську лікарню № 4, але вже в супроводі працівників поліції.

Раніше ми повідомили про те, що подружжя поліцейських з Нікополя надало допомогу чоловіку, автівка якого перекинулась внаслідок ДТП. Також про те, що у Кривому Розі трапилась смертельна ДТП: тіло водія деблокували рятувальники.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас