ЖИТТЯ

У Нікопольському районі на дитячому майданчику знайшли без свідомості 10-річну дівчинку

Деякі дітки пізнають смак алкоголю ще у ніжному віці. Можливо вони мають поганий приклад батьків або прагнуть виглядати дорослими. Так, 27 серпня, на території Покровської сільської ОТГ односельці побачили групу дітей в неадекватному стані. Одна з дівчаток була без свідомості, інші – з різким запахом алкоголю. Подія відбувалась на дитячому майданчику.

Про це повідомляє Інформатор  з посиланням на лікаря виїзної бригади швидкої допомоги Оксану Крепську,

Очевидці події викликали екстрену медичну допомогу. Бригада, яка приїхала на місце події, знайшла дівчинку 10 років, без свідомості, від якої поширювався аналогічний алкогольний запах.

Відзначимо, що поруч на майданчику знаходилася й мати дівчинки з ще однією малолітньою дитиною. Пояснити, що трапилося з її донькою, жінка не змогла, оскільки сама поводила себе не зовсім адекватно і від неї також тхнуло алкоголем.

Жінка заважала бригаді ЕМД надавати своїй же дитині медичну допомогу. До того ж в агресивній формі. Вимагала, щоб медики дали їм спокою та поїхали геть.

Розуміючи, що дії матері несуть загрозу здоров’ю та життю дитини, фельдшерка викликала наряд поліції. Тільки після того, як правоохоронці всадили матір до свого автомобіля, медики змогли надати дівчинці екстрену медичну допомогу.

Для промивання шлунку не було умов, тому бригада поспішила госпіталізувати малолітню пацієнтку в реанімаційне відділення нікопольської лікарні. Стан дитини кваліфікований, як важкий. Матері коло дівчинки не було. Надалі вже іншою бригадою Нікопольської СЕМД дівчинка була транспортована у Дніпро, до Регіонального медичного центру родинного здоров’я.

Завдяки професійним діям медичних працівників усіх ланок стан дитини значно покращився.

Матір’ю дівчинки займалась поліція. Як з’ясувалось, подібна ситуація з цією ж дитиною траплялася й раніше. Її не раз бачили в стані алкогольного сп’яніння. Про цю сім’ю медики повідомили у відповідні служби.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині службова вівчарка Ліра розшукала двох зниклих дівчат. Також про те що судитимуть чоловіка, який зґвалтував 7-річну дівчинку та її 8-річну подругу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас