Нікополь До сайту

У Нікополі шукають родину для киці Марусі, яка живе під обстрілами

У Нікополі киця, на ім’я Маруся негайно потребує родини. Вона живе у самому небезпечному районі, куди щодня прилітає російське залізо. Марусі досі щастило, чого не скажеш про її друга котика.

Про це розповідає волонтерка Анастасія Князєва у Facebook, передає Інформатор. Жінка приходить годувати безхатніх тварин навіть в найнебезпечніші місця.

Реклама

Жінка показує фото кота, якого вбили росіяни, стріляючи з протилежного берега. Анастасія просить допомоги небайдужих. Треба негайно забирати Марусю з вулиці,  з-під обстрілів, щоб і вона не загинула.

У Нікополі шукають родину для киці Марусі, яка живе під обстрілами

Через обстріли загинув котик

Зверніть увагу на кицю Марусю 

Поки що, янголи-охоронці справлялися й оберігали волонтерку, яка ходить там де заборонено, бо треба годувати покинутих і безхатніх тварин. Проте не варто випробовувати  долю, пише Анастасія. Ніхто не знає, чи повернешся ти звідти наступного разу.

Буденність Марусі

“Дуже шкода тварин, які не дочекалися допомоги, яким я не встигла найти родину, бо люди хочуть породистих котиків навіть під час війни. А у янголів не буває породи, за якою наші люди гоняться”.

Реклама

Будь ласка, прихистіть Марусю

Якщо ви готові прихистити кицю Марусю, телефонуйте за номером: (066) 988-03-53.

Раніше им повідомили про те, що в Апостолівській громаді рятувальники дістали корову з пастки. Також про те, що на Дніпропетровщині дівчинка знущалась над тваринами і записувала побиття на відео. І про те, що мешканці Нікополя можуть безкоштовно вакцинувати домашніх улюбленців.

Альона Антонова

Реклама