ЖИТТЯ

15-річна дівчинка важила 8 кілограмів: мешканка Дніпропетровщини проведе за гратами 4 роки за невиконання батьківських обов’язків

Мешканку Кривого Рогу засудили до 4 років ув’язнення за невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Жінка не забезпечувала доньку належним харчуванням, лікуванням та умовами. При вилученні 15-річної дівчинки з родини вона важила всього 8 килограмм. 

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

Криворізька прокуратура звернулась до суду з апеляційною скаргою на м’якість покарання, призначеного жінці за фактом злісного невиконання обов’язків по догляду за дитиною. Суд ретельно дослідив матеріали та ухвалив новий вирок жінці – 4 роки позбавлення волі.

Жінка мала на утриманні дитину з інвалідністю. Вона не забезпечувала доньку повноцінним харчуванням, лікуванням та належними побутовими умовами проживання. Під час вилучення з родини 15-річна дівчинка важила 8 кілограмів. Експерт підтвердив критичний стан дитини, гіпотрофію та розумову відсталість.

У лютому 2023 року жінку було визнано винною та засуджено до 5 років обмеження волі. Прокурори не погодились з висновком суду та оскаржили його в апеляційному порядку. Наразі жінку позбавлено батьківських прав, а дитина знаходиться у дитячому будинку-інтернаті під наглядом спеціалістів.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі вітчим катував та прив’язував ланцюгом 5-річного пасинка. Також мешканець Нікополя неодноразово ґвалтував своїх дітей 8, 9 та 11 років.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас