ЖИТТЯ

Адміністрація НЗФ офіційно заявила про тимчасове припинення виробництва продукції: подробиці

Нікополь знаходиться за п’ять кілометрів від Енергодару. Це місто окуповане з березня 2022 року військовими рф. Вони щодня б’ють по Нікополю і це заважає повноцінно працювати багатьом підприємства. Наразі пресслужба НЗФ зробила офіційну заяву про роботу заводу у зимовий період.

Про це повідомили в групі “Нікополь Феросплавний”, передає Інформатор.

Цілями агресора стають житлові квартали, вулиці, люди, і звичайно підприємства Нікополя. Дістається від загарбників і Нікопольському феросплавному заводу. Через непрогнозовані дії окупантів в АТ НЗФ можливі перебої із забезпеченням електроенергією та водою.

Звичайно НЗФ постійно дбає про своїх співробітників. Тому в межах соціального партнерства з нашою громадою, завод впроваджує та посилює заходи безпеки для своїх працівників.

Задля збереження пічних агрегатів, керівництво металургійного підприємства прийняло рішення тимчасово призупинити виробництво феросплавної продукції. Однак мова не йде про повну зупинку заводу. На НЗФ продовжать виконувати будівельні та ремонті роботи, пов’язані з модернізацією обладнання та енергокомунікацій, які пошкодили обстріли.

За кожним працівником, який наразі залишився без робити, зберігатимуться виплати згідно з чинним законодавством. Відмічають, що за час війни підприємство не припинило виплати середньої заробітної плати всім мобілізованим до лав ЗСУ працівникам. Це будуть робити й надалі.

АТ НЗФ готовий продовжити сталу роботу після усунення загрози обстрілів енергосистеми України. Товарна продукція заводу є в наявності на складах. У разі потреби українські виробники будуть забезпечені феросплавами.

Раніше ми повідомили про те, що на Донецькому напрямку загинув металург з Нікополя Василь Дрозд. Також про те, що загарбники вбили людину та двох поранили. Також про те, що у Нікополі загарбники вбили жінку, яка йшла по вулиці.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас