Нікополь До сайту

Били з артилерії та БпЛА: поліція показала наслідки атаки по Нікополю і трьом громадам району

У Нікопольському районі загарбники обстріляли три громади. Вони били з артилерії та БпЛА. Всюди лишився слід від російського залізяччя.

Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Реклама

4 листопада, майже щогодини протягом дня, у Нікополі лунали вибухи. Ворожі снаряди летіли й в села Марганецької та Червоногригорівської громади.

Внаслідок влучань у місті було пошкоджено понад десяток приватних будинків та господарчих споруд, А також комунальне підприємство, об’єкт інфраструктури, магазин. Понівечено два лікувальні центри, багатоповерхівки, нотаріальна контора, сонячні панелі, гараж, бетонні паркани, електрообладнання.

Ворог вдарив по медзакладу

Били по місту

Пошкоджені будинки 

В будівлях снаряди пробили дах, стелю та стіни, після чого вилетіли шибки. Понівечило обладнання медзакладу, перебило лінії електромереж.

Реклама

Три громади були під прицілом

Вночі, 5 листопада, атака ворога повторилася. Він поцілився на Червоногригорівську та Марганецьку громади. На місяцях влучань працюють правоохоронці.

Всюди лишився слід від російського залізяччя

Раніше ми повідомили про те, що на Донецькому напрямку загинув металург з Нікополя Василь Дрозд. Також про те, що у Нікополі внаслідок ворожого обстрілу поранення отримав 51-річний чоловік.

Альона Антонова

Реклама