ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 25-річний чоловік вдарив ножем вітчима та намагався втекти на його автівці

Днями у Кривому Розу трапилась надзвичайна подія. 25-річний чоловік побив та вдарив ножем власного вітчима. Після забрав документи, ключи від автівки та поїхав у невідомому напрямку. Зловмисника затримали патрульні.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслжби патрульної поліції Кривого Рогу.

Днями патрульним Кривого Рогу надійшло повідомлення про водія Gelly, який зухвало поводився на дорозі. У цей же час інший екіпаж повідомив про хуліганство на вулиці Шевченко.

На місці події стало відомо, що 25-річний чоловік розпивав алкоголь зі своїм вітчимом. Під час сварки він почав бійку та наніс останньому ножові поранення. Після, він забрав реєстраційний документ та ключі від автомобіля Geely та поїхав у невідомому напрямку.

Поліцейські одразу прийняли усі міри для зупинення автівки Geely, та водій почав прискорюватись. Патрульним вдалось зупинити автівку, та керманич спробував поїхати через тротуар.

Всередині авто перебував чоловік у крові. його затримали та доставили до відділку. На порушника склали ряд адміністративних матеріалів: протокол за ст. 261 (Адміністративне затримання), протокол за ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) та протокол за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу) КУпАП. Автомобіль евакуювали на штрафмайданчик. Деталі та обставини події встановлюють слідчі.

Раніше ми повідомили про те, що у Червоногригорівці 53-річного чоловіка підозрюють у вбивстві молодшого брата. Також на Дніпропетровщині 17-річний хлопець під час сварки до смерті побив вітчима.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас