ЖИТТЯ

У Червоногригорівці 53-річного чоловіка підозрюють у вбивстві молодшого брата

25 жовтня, після 22:00, до поліції анонімно звернувся житель Червоногригорівки. Він повідомив про знайомого з ножовими пораненнями, який прийшов до нього додому. Правоохоронці відправились на місце події. Вони виявили тіло 47-річного чоловіка, який лежав на підлозі з чисельними пораненнями.

Про це повідомило районне управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Правоохоронці встановили події того вечора. О 22-й годині між двома братами відбулася сутичка. В ході сварки господар будинку схопив кухонний ніж та вдарив ним свого молодшого брата. Від отриманих травм той помер. Згодом старший брат, який наразі є підозрюваним, зателефонував у поліцію і розповів про пораненого знайомого.

В будинку зібрали речові докази та вилучила кухонний ніж. Як з’ясували правоохоронці, нападник раніше вже був засуджений за тяжкий злочин.

27 жовтня фігуранту повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі підозрюваний знаходиться під вартою. Йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 17-річний хлопець під час сварки до смерті побив вітчима. Також  у Покрові троє чоловіків розпочали стрілянину серед білого дня.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас