ЖИТТЯ

В Нікополі до поліції надійшло незвичайне звернення від пенсіонерки

16 жовтня до поліції подзвонила 74-річна жінка. Вона попросила передати слова вдячності двом дільничним офіцерам – Миколі Мірошниченко та Владиславу Врещу за їх службу. Поліцейські повернули мешканці викрадені речі.

Про це повідомила пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Жінка розповідала, що у вересні до її житла зайшов незнайомець та поцупив гаджети. Правоохоронці встановили причетного до злочину 50-річного чоловіка. Раніше він був неодноразово засуджений.

Так, спільно з оперативниками офіцери викрили причетність фігуранта до 13 фактів крадіжок по всьому місту. Розкрили навіть одне недавнє пограбування.

Серед поцуплених речей: мобільні телефони, чоловічі й жіночі гаманці та сумки з грошима, документи, банківські картки, якими крадій розплачувався в магазинах. Зловмисник завдав шкоди людям на загальну суму майже в 35 тисяч гривень.

м

Офіцери викрили причетність фігуранта до 13 фактів крадіжок по всьому місту

Наразі більшість викрадених речей та документів повернули власникам. Зокрема і два мобільні телефони жінки, яка подякувала поліцейським.

24 жовтня затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 186 (грабіж ) та про 13 злочинів за ч. 4 ст. 185 (крадіжка ) Кримінального Кодексу України.

Правоохоронці дякують за зворотний зв’язок. Вони нагадують про важливість зачиняти вхідні двері до своїх домівок, щоб цим не могли скористатися крадії.

Раніше ми повідомили про те, що мешканець Дніпропетровщини побудував теплицю з опор дорожніх знаків. Також про те, що у Покрові серед білого дня пограбували 40-річного чоловіка.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас