ЖИТТЯ

Війна забрала життя старшого сержанта з Покровського Віктора Боденчука

В Україні люди переживають найтрагічніші сторінки своєї історії. Особливо серце крається, коли це стосується рідних та близьких. На жаль, війна забрала життя Віктора Боденчука з села Покровське Нікопольського району.

Про це повідомили на сторінці Покровської сільської територіальної громади у Facebookпередає Інформатор.

Сумна звістка прийшла у село Покровське. 14 жовтня 2023 року загинув командир бойової машини, старший сержант Віктор Миколайович Боденчук. На військову службу його призвали 3 березня 2023 року.

Прощання з загиблим воїном відбудеться завтра, 24 жовтня, біля Покровського сільського будинку культури. Про час поховання повідомлять згодом.

Раніше ми повідомили про те, що у боях за Україну загинув молодший сержант з Нікополя. Раніше ми повідомили про те. що захищаючи Україну, загинув 44-річний металург Олександр Жуковський. Також про те, що під час виконання бойового завдання загинув Юрій Довбиш з Приміського. Днями у Нікополі попрощалися із загиблим на війні Героєм Максимом Остаповим. І про те, що у Нікополі провели в останню путь двох жінок, які загинули під час ракетного удару по гімназії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас