ЖИТТЯ

На Бахмутському напрямку загинув металург з Нікополя Євгеній Шаповал

У Нікополі повідомили про загибель ще одно металурга. Втрата сталася у колективі підприємства “Оскар”. 11 жовтня на Бахмутському напрямку, поблизу селища Кліщіївка Донецької області, загинув Євгеній Юрійович Шаповал. В мирному житті він працював майстром на заводі.

Про це повідомила у Facebook Євгенія Ковальська, передає Інформатор.

В колективі Євгенія Шаповала поважали за професіоналізм, чесність та справедливість. До лав ЗСУ чоловік пішов в перший день війни — 24 лютого 2022 року. Ніс службу головним сержантом-командиром міномета мінометного взводу роти вогневої підтримки 1-го мотопіхотного батальйону 93-ої бригади “Холодний Яр”.

У нього залишились брат, син, дружина, друзі та колеги. Прощання із загиблим відбудеться завтра, 19 жовтня, в храмі П. Калнишевського.

На війні загинув Євгеній Шаповал

На війні загинув Євгеній Шаповал

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та усім, хто знав загиблого!

Раніше ми повідомили про те. що захищаючи Україну, загинув 44-річний металург Олександр Жуковський. Також про те, що під час виконання бойового завдання загинув Юрій Довбиш з Приміського. Днями у Нікополі попрощалися із загиблим на війні Героєм Максимом Остаповим. І про те, що у Нікополі провели в останню путь двох жінок, які загинули під час ракетного удару по гімназії.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас