Нікополь До сайту

У Нікополі розпочнеться видача гуманітарної допомоги за жовтень

З 20 жовтня у Нікополі розпочнеться видача продуктових наборів за поточний місяць. Допомогу зможе отримати лише певна категорія громадян. Пункти видачі працюють з 8:00 до 15:00.

Про це повідомила пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Реклама

У Нікополі працюють 13 пунктів видачі гуманітарної допомоги. Їх час роботи з 8:00 до 15:00 без вихідних. Громадяни наступних категорій можуть розраховувати на продуктовий набір:

При собі потрібно мати оригінали документів, такі як паспорт громадянина України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та документ, або помітку в паспорті, що підтверджує реєстрацію місця проживання у Нікополі (прописка), довідка, що підтверджує соціальний статус.

За тих, хто не в змозі особисто отримати допомогу її можуть забрати їхні представники. Але лише за наявності власних документів та документів особи, на яку видається допомога.

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що Нікополь передав 4 дрона на фронт для наших військових. Також про те, що громада Нікополя передала захисникам ноутбуки, принтери та системи Starlink.

Альона Антонова

Реклама