ЖИТТЯ

Громада Нікополя передала захисникам ноутбуки, принтери та системи Starlink

Нікопольська громада надає українським військовим системну підтримку. Так цього разу громада передала ноутбуки, принтери та Starlink.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міської ради.

Захисники підрозділу окремого батальйону сил територіальної оборони ЗСУ звернулись з проханням придбати для них необхідну техніку, а саме:  10 ноутбуків, 5 принтерів та 5 Starlink. Це обладнання необхідне для забезпечення супутниковим інтернетом у польових умовах, його закупили за кошти міського бюджету.

“Підтримка фронту – актуальна та необхідна. Наші захисники мужньо захищають Україну від ворога і наша допомога їм вкрай необхідна. Сьогодні передали техніку військовим для можливості їх безперебійної та мобільної роботи. Вдячний депутатському корпусу міської ради за підтримку таких ініціатив. Ми разом, і обов’язково переможемо”, – прокоментував передачу міський голова Нікополя Олександр Саюк.

Раніше ми повідомили про те, що  поліцейський офіцер громади пройшов навчання з домедичної допомоги. Також у Нікополі пункти видачі питної води будуть працювати за новим графіком.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас