ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині біля банкомата пограбували жінку

Троє мешканців Херсонської області напали на 34-річну жінку. Вони вдарили її по голові, потім повалили на землю та забрали гаманець. Втекти далеко їм не вдалось.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції в Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Подія сталася 17 жовтня, близько 23:30, біля банкомата на проспекті Дмитра Яворницького у Дніпрі. Зловмисники помітили жінку, яка з банкомата знімала гроші. Стали вимагати від неї готівку. Коли отримали відмову – повалили на землю та забрали гаманець.

Після цього намагалися втекти з місця злочину. Однак перехожі відреагували на крики жінки й затримали нападників, потім – викликали поліцію.

На місці злочину правоохоронці затримали трьох мешканців Херсонської області 41-го, 42-х та 43-х років. Слідчі повідомили особам про підозру за кримінальне правопорушення, передбачене ч. 4 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці 60-річний чоловік привласнив банківську картку. І про те, що група зловмисників ошукала понад 100 людей, які збирали кошти на допомогу ЗСУ. І шахраї через інтернет продавали неіснуючі меблі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас