ЖИТТЯ

Сніг скасовується й потеплішає до +20: яку погоду очікувати найближчими днями в Україні

Відома українська синопткиня Наталка Діденко розповіла, як “жартує” природа восени. Ще вчора всі поважні метеорологічні моделі на 21-ше жовтня передавали мокрий сніг та посилене похолодання на півночі та заході країни. Однак вже сьогодні, 18 жовтня, ті ж самі прогностичні центри зробили уточнення. За їх словами, сніг в Україні скасовується й незабаром потеплішає до +20.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Наталю Діденко.

У суботу очікується підвищення температури повітря до неймовірних +15.. +19 градусів. У центрі України до +18… +23 градусів, а на півдні до +25… +30 градусів.

“Не можу заперечити, що мене це не радує. Давно такого не пам’ятаю, таких ось стрибків в уточненнях. Ми якраз перебуватимемо на лінії розподілу холодного та теплого повітря. Ця межа надто тонка, щоб ідеально та ще й завчасно спрогнозувати її гойдання”, – ділиться з підписниками Наталя.

Сьогодні, 18-го жовтня, в Україні ніяких серйозних опадів не передбачається. Повсюди переважатиме суха погода. Лише в навколо карпатських областях є ймовірність невеликого дощу. На півдні очікується сильний вітер.

За прогнозами, 20-го жовтня атмосферний фронт принесе дощі в Україну (окрім південної частини). Буде майже скрізь тепло, +12… +18. На півдні до +22 градуси. Але на півночі холодно, вдень лише +6… +12 градусів. Ось такі контрасти.

І за уточненими прогнозами, 21-го жовтня, в Україні протягом дня – від чернігівських та сумських +7… +9 градусів до одеських +30 градусів. Тож, поки що, насолоджуйтесь теплом.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас