ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині призначили нового військового комісара області

У Дніпропетровщини новий військовий комісар. Ним став 48-річний полковник Олексій Дубовик. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОВА.

«Цей напрямок для мене новий. І пропозиція очолити Дніпропетровський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки стала несподіванкою», – зазначив Олексій Дубовик.

Новий керівник додав, що збирав особовий склад. Озвучив колективу, якими бачить напрямки роботи та свої вимоги. Це, насамперед, якісне комплектування військових частин. А ще – підтримка ветеранів військової служби, пенсіонерів, родин загиблих або полонених оборонців. Запевнив, що зміни обов’язково будуть. Центри комплектування стануть прозорішими й відкритими.

Про себе Олексій Дубовик розповів, що народився на Дніпропетровщині. Проходив військову службу в 93-й бригаді «Холодний яр». З 2014 року брав участь в АТО. Зокрема, захищав Донецький аеропорт, боронив Луганщину. У 2020-му звільнився у запас. 24 лютого 2022 року з початком повномасштабного вторгнення добровільно повернувся на військову службу. І вже наступного дня був в зоні проведення бойових дій. Обороняв Харківський і Запорізький напрямки. З листопада минулого року займав посаду начальника штабу-заступника командира однієї з бригад наступу.

Раніше ми повідомили про те, що громада Нікополя передала захисникам ноутбуки, принтери та системи Starlink. Також поліцейський офіцер громади пройшов навчання з домедичної допомоги.

Анна Томілова

 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас