ЖИТТЯ

Батьки загиблої дівчинки з Капулівки віддали зібрані нею кошти на допомогу ЗСУ

Сьогодні місяць, як пішла на небо Улянка Галайда. Їй було лише 9 рочків. Дівчинка загинула внаслідок ДТП у Капулівці.

Вчора, 10 жовтня, батьки дівчинки привезли у волонтерський центр 660 гривень, які загибла донька зібрала за життя разом з друзями, організувавши блокпост у рідному селі. Вона хотіла особисто привезти гроші та передати на ЗСУ, але не судилося…. Про це стало відомо з Facebook від депутата Нікопольської районної ради Оксани Глушко. “Улянка полетіла від нас на небеса, але вона, бувши такою маленькою, залишила після себе світлий слід. Спи спокійно, Улянко. Твої промінчики добрих справ в наших серцях.” – йдеться у повідомленні.

Загибла 8-річна Уляна

Загибла 8-річна Уляна

Батько Улянки, Михайло Володимирович, який працює водієм на маршруті “Нікополь-Миргород”, теж хотів бути корисним нашим Збройним Силам. У своїй маршрутці він поставив чарівну скриньку, щоб небайдужі люди донатили. Назбирав вже 2470 грн.

“Ці гроші ми витратимо на бензопилу для 151 бригади, до якої ми їдемо у суботу. Дякую сім’ї патріотів за добрі справи!”, – написала Оксана Глушко.

Скринька для допомоги ЗСУ

Скринька для допомоги ЗСУ

Нагадаємо, смертельна ДТП за участі малолітніх дітей сталася у Нікопольському районі 11 вересня. Малі їхали на самокаті. 10-річному хлопчику пощастило вижити. Однак йому потрібна допомога. На жаль,  дівчинка загинула.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас